ka nupui nen . A lar vanglai tak kum 40 vel a nih lai kum 1986 khan a bodyguard Michael De Luca nen tleirawl kum 16 mi chu Sex hmanpui turin an lo sawm/thlem nia sawi a ni a, he tleirawl a hming thup hian Sylvester Stallone leh a Bodyguard hi Las Vegas khawpuia Hilton Hotel ah Sex alo tihpui/hmanpui ta mai niin a sawi. IN TAN KAN TAN story of Nutei Tuahzo Chhakchhuak INFINITE. Subscribe To Mahse ka nu, phûngrual an tin hnu hian nang ka ngaih che a intan dawn chauh a ni awm e, zanin pawh hian ka lung a lêng êm a, ka nupui fanaute mut hnuin, hun inher rêng rêng thlir lovin, he lehkha hmanga kawm che hi nuam ka ti a, mittui nên, hun hlui thlîrin, i tana awmze nei lo mah nise, nang ngaia ka tah hi i phû hliah hliah nia ka Kawnga an thlan mek lai chuan, “Ka thlen hun turah ka thleng thei si lova, ka nupui la a rinawm bawk si lo, mi dang nen hian remchang an lo zawng mai dah lawm maw,” tiin a ngaihtuah ta neuh neuh a. ‘Kei zawng August 19, 2018 / buata_bawihtlung / Leave a comment. Ka nupui Blythe Brown ziak a tam zawk a. 39 thoughts on “ USA Zin Kawng suangtuahna mitthla nen a Thu leh “Heta hi a thupuia an hman, ‘Pasalin nupui lakah nunrawn a chhuah’ tih a awm hi. Pharoa'n, "I nupui a ni tih engah nge min hrilh loh? 'ka farnu a ni,' engah enge i tih, chu vang alawm nupuia ka neih tâk hial ni," (Gen. mizoramsynod. Rebecca Saimawii : Hnuk ulh teuhin ka hnial a lo ngai ta a… Naupang khawngaihthlak Laura, a hnathawk a chesual a, a boral, LMS in sikul kharin sun dawn Tuirial-ah tualthihna a thleng, Vanlalsawma vihhlum a ni ZIRLAI10 SEPTEMBER 8, 2012 ISAAKA TÂN NUPUI “Ka \hian duh tak, vawiin chawhnu chu Pathianfa dangte nen hun hmangho teh u. Inkhelh ka chawlhsan hunah chuan London-ah ka cheng reng lo maithei e, mahse tunah chuan ka nupui nen awm dunin he hmunah hian ka hlim lutuk. Minute rei fe ka \hut hnuah pawhin ziah tur ka hre thlawt lo chu ka mangang ve \an. com a story te hi Whatsapp/facebook group/chanchinbu etc. Chuvangin, the Lost Gospel hi Dâwt leh Phuahchawp a ni tih a chiang. A mei ka lo kuai vak te kha a kekawrte a ni ngei ang. 2. Chuvangin in ngaihzawn lai atangin ka nupui/pasal tur nen hian kan inlungrual thei tak tak ang em tia in chik ngun a ngai hle. THALAITE HUANG. Rini nen chuan kan inbe ve zauh zauh a. Rinmawii chu thla leh atanga ka nupui ni mai Inkhelh ka chawlhsan hunah chuan London-ah ka cheng reng lo maithei e, mahse tunah chuan ka nupui nen awm dunin he hmunah hian ka hlim lutuk. Khawlhringa pu nupui hi Biate Hnam a nih miau avangin Biate ho nen hian kan in ti chhungkhat hle a, kan chhungkhat kan unaute an ni reng bawk a ni. A tarmit vuah power tam zia nge kan sawi hmasak anga a tarmit hnuaia a men dan, tih pawh hi ngaihtuah fe tham a ni. " Chutah kan nu chuan, "Kristian kan ni ve reng reng lo, amah chauh kha kan chhungkuaah kristian a ni," a rawn ti ta mai a. Nupui te nei a chhungku a a n din hnu a h p a wh a p a hn a m leh t a wng leh s a khu a chu a tâwm hlen t a zel a. Chawhnu lam dar 4 vel ah an in ah a pasal nen vek chuan an haw dun hmu tu an awm a, chungte pawh chuan a pasal chuan kal kawng an kal lai vel in a chhuih haw phei vel Heng zawng zawng hre reng chung hian ka nau nen zankhat chu tui kan neih loh vangin chawi turin Gypsy-in kan thawkchhuak dun ve ta a. eg: ka pate-a saw ‘tlangval hnahkhat’ ngat asin a la nih. Kamding nupui a nei ve a. A ni pawhin a kawr thenkhat a rawn theh chhuak ve a. Chhuahvahna hun remchang hi ngah viau mah ila, ka peih vak thin lo a. October 2015 A nupui lu bung nen Police Station-ah engtik lai mah in nang hian kei hi min bum ngai lovang tiin keimah leh keimah chu ka inhrilhnawn fo thin. Ka rulh theih loh tur tu pawisa mah ka ba si lo,” tiin a lo chhâng a. A pate len a hawh kha a va pe leh a, nidanga a thangrei thin nen, kawngka atangin, 'Kha u in len,' a ti a, a paih lut thuai a, a hawng leh thuai a. ka ngai lutuk che asin. Ka kawr haklai thenkhat leh ka hak vak tawh loh te, second hand (sem) atan ken ka duhthu ka nupui ka hrilh a. Chuti anga hun hmang tur erawh chuan kan neih sum, kan theihna leh kan hun tawn hian a phak mawlh lo a ni. Zu ruih vanga nupui kutthlak ching hi ka haw kher mai. Chuvangin ka that ta mai a ni tiin police te hnenah a in puang. Tawngtaina nen min ngaihthlaksak turin ka ngen che u ani. Mihringa an beidawn hnuah Pathianin fapa Isaka a pe, an va lawm em. lo kawi thla hin se ka tih ruk teh Ka thinlung hian a la thlah lo che a,keizawngin kan hlimni te kha ka la rawn hre ta renga, i nupui chu khawnge a awm a, i fa, i liamsan tak chu eng tin zel nge? tih hriat theih dan tur tal min han hrilh theila tha tur, Ka hmangaih kha alo tawng ve che a, alo duh ve che ni turah ka ngai a, chuti fakauva kei aia i thlan chu tunge maw a nih reng Titi Khawchang. Ka chungten min tawngtai puia, an tawngtaina hi a hlawhchham kala hre ngailo tiin, phur takin kan khua chu ka thian te rual chuan ka chhuahsan ve ta a. In zirlaia thawnthute leh, 4) Mi pakhat chuan, “An virgin ka hawnsak hmeichhiate hi chu pasal an neih hnu pawhin ka duh duhin ka la ti zui thei,” tiin mi hrilh. Middle school ka kal chuan ka nau nen ka pi te khum bul chiahah, khum hrangah kan mu ve tawh a. JENNIFER "Ka vawikhat hmuhna a ni, a thawhna ala rei lo ani ngei ang" ka thawhpui Petera chuan a ti nghat a. Thla khata lehkhabu pakhat pawh chhiar zo hlei thei lo tan chuan tling lo ka inti hle a. Ka țhuthmunte ka han remfel tê tê a,tichuan engvanga lungleng țhin nge kan lo nih ang le ti a ka suangtuah mek lai chuan he Bible chãng thu hi ka rilru ah a rawn lang hlawl mai a,chu chu hmeichhe tellova awm thei tur a siam kan lo nihlohna leh hmeichhe tello,kan kawppui tur a siam tello hian lunglên mittui nen a awmkhawhar chhûn ni Nupui fanau te beidawng mah se pain, “ Lungngai ma ta chu u,” a tih tlat chuan chhungkua hi a thlanmuang thin a ni. zonunccb ♦ February 3, 2012 ♦ Leave a comment. Sta Hualngo 4:04. Ka pa hi chu ka kham tawh ngawt mai ‘ nupui nei rawh’ hi min ti Isaka nupui tur an zawn kha ka hre chhuak rum rum a!! Fanu pathum leh fapa pakhat Lalpa’n min pe a, ka lawm khawp mai. I lungrualpui theih loh tur chu i thlah ngam bawk tur a ni. A hna chiah hi ka hrelo naa, a châng Sangha mantu chuan nui chungin, "Ka fate ka infiampui thin avangin ka mu hma ngai lo va, ballgames-te kan thlirho thin a, ka nupui nen tuipui kamah kan leng dun thin bawk a, a chang chuan ka thiante tlawh turin ka leng chhuak a, guitar nen kan zaiho thin," a ti a. Lengzem huang chhunga hmeichhe zaithiam kan neih ṭhat berte zinga mi DJ Lalvenhimi’n venhim zawh loh a nei a niang, Minister Lalsawta hla phuah ‘Ka tan a chuai’ hla nen a rawn inpho­chhuak. Ka fahrawn kha ka nuhrawn a rawn ni ta der mai, mahse chu aia rapthlak chu ka pa ngei kha ka makpa alo ni. eg: ‘Leng lai’ an han thih hi chuan khawtlang pawh a nghawng thin ngawt mai. A nupui fanau te nen Chaltlang Lily Veng, Aizawlah an cheng. Mizoram hlasak thiam TBC Zaithanpuia nih nupi ka ngeih hlan cu nupa sualnak sex ka hmang lai lo a ti. 12:18,19) tiin a kaltîr ta Nileng a anpa nen an inbiakna leh inpawhna hian zan a khum a an nupa nun thui tak a hril tlat ani. ka unaupa Thangkanglova nen hian kan in ang viau emaw ni mi hian min hai teh chawk a sin” a han tih chuan te thlavang Tunah hian Police Department-ah thawkin, Bawngkawn Police Station-ah a awm. Hemi chungchang hi hei an ziak thla dul mai a, mahse chhiar hauh lo pawhin ka Bawihtei1 kha chu ka u nen an in ru a,Bawihte2 nen khan kan lo Enge ka koh chhan te chu min zawt a,kei chuan nupui ka zawn thu leh tlangval ka nih thu te fiamthu Chutiang te chu i kap lo ami? I hmuh hnaih nen nen. a thiante nen an tel ve a. Vanramah vawikhat na ran ran chu buai phat a awm ang. Final chu Tamil Nadu nen tho an intum leh a Ka nupui leh ka fate pathum leh ka ṭhiante hi ka hmangaih a. Lalkima Zote - Ka Pa Ka Pa Lo Haw Leh Rawh (LIVE) | N. :D. Tin, pawi ka tih em em pakhat chu ka nupui thinlunga Ser reh thei lo tur ka hnutchhiahsak hi ka inchhirin pawi ka ti. “Ka pa sarep min Ramhuai tur nei nen an Ka nupui duh tak chu thi chungin a dam ta ni berin ka hria. Biate leh Khawlhring chu nu hmun pa hmun hrin an ni e tia sawi thin a nihna chhan pawh Khawlhringa pu Chunthanga nupui kha Biate Hnam a nih vang a ni. NUI RAWH LE BETHSY. Zanin pawh 'e-news' rama ka vah vel naah hei hi ka hmu leh nawlh mai. Ka hman thin nen a Hei le!! Mizo Nula Saturday, November 10, 2007 Nupui fanau enkawl dan te pawh University of Hyderabad aiawhin ka junior naga nula nen kan va tel ve a, beisei Bawihtei1 kha chu ka u nen an in ru a,Bawihte2 nen khan kan lo Enge ka koh chhan te chu min zawt a,kei chuan nupui ka zawn thu leh tlangval ka nih thu te fiamthu Chu thu chu Civil Hospital a ka hriat ni chuan ka nupui fanau, chhungkat laina leh thenrual tha te chu mittui nen an kun tlawk tlawk ta mai le. " "London hi nuam ka ti tak meuh meuh a, mahse hmalam hunah chuan fate'n sikul an la kal duh ve ang a inkhelhte pawh ka la chawlhsan ve ang. . ’ tia an sawi țhin hi ka hria a. Kenneth Chaffin-a pawhin, “Chhungkaw din fuh loh tluka thiah leh harsa a awm lo,” a lo ti hial reng a ni. Tichuan, Aizawl atangin ka nupui chu sms in ka bia a,ka nupui min chhan let dan chu mak ka tiin ka hrilhhai hle a, Ka nupui lah chuan Police ho hnenah chuan, Lalramvela nen hian Kum 2012 ahkan inthen daih tawh a,kan inthen hnuah min pawngsual a, chu mi hnu-ah a tlan bo daih a ni,” tiin case a lo file zui bawk a,chu mai bakah 10. Ep-8 Get link; Facebook; Twitter; Pinterest; Google+; Email [Ka nupui hian 2009 khan min boralsan tawh a, a hnu ah midang nei leh in tunah fanu kum 1 mi kan nei mek] Ka nupui a boral hlim chuan ka tuar na hle mai. Hriselna tha ka neih theih nan te, lehkha ka zir peih nan te, sikula mi velh ka hrat tawh loh nan te min tawngtaisak a, a tawpah kan Amen rual thin. Tin,he hla bawk hi ka rilru ah a lo lang leh ta a:- “A ram leh a felna zawng hmasa ula engkim a pe ang che” Lalpan malsawm rawh se! Hetiang zawng zawng ka ngaihtuah hian ka nupui duhzawng point 10 te khi Pathian tello chuan engmahlo mai a ni dawn a,a thlawn mai a lo ni dawn tih ka hre fiah ta uar uar mai. Tin,he hla bawk hi ka rilru ah a lo lang leh ta a:- “A ram leh a felna zawng hmasa ula engkim a pe ang che” Lalpan malsawm rawh se! Chutiang dinhmun atang chuan ka nupui sikul kalpui thin thiannu pasala unaupa nupui fa bik Patea thiannu politician hmelhriat pakhatin political advantage atan sawrkar driver-ah min thun ve a. Keipawh ka damlo a, kan nu nen sex kan hmang a ka dam, ti ve rawh Abrego-a hi a nupui nen an ințhen ațangin a fanu nen an in bepawp zui tawh miah lova, a țhian țha tak Juan-a hnenah a thih hma-a a fanu hmuh a chak thu a hrilh hlawl mai a, Juan-a chuan lo khawngaih hle-in facebook kaltlangin a fanu chu a lo zawn pui ta a ni. Chutichuan Zoramah ka hna chu ka chhunzawm a, Vanlaiphai-ah ka awm a, ka nupui neih ni takin Helio message kaltlangin Bawrhsap hnen ata thu a lo thleng a. sairawkherh nen sava kan veh A hmun ka thlen a ka hriat theih mai chu, a inawkhlum a awm nikhan a unaupa nupui neih ni ani a, chuan a pasal nen khaw dang ah a unaupa nupui neih lawmna ah chuan an zin dun a. Email-in a kaih-tawi (summary) min rawn thawn ve ţhin chauh zawk a ni” a ti ta a nih kha!!! Hetiang zawng zawng ka ngaihtuah hian ka nupui duhzawng point 10 te khi Pathian tello chuan engmahlo mai a ni dawn a,a thlawn mai a lo ni dawn tih ka hre fiah ta uar uar mai. Hmanah chuan Pisa ka kai ve thin asin. Vanduaithlak takin Mipa pakhat chuan a mimal Problem chungchang chu a sawi a, a nupui nen kum 7 zet nupa nun an hmang dun tawh lo tih a sawi. Tsa Khupchong [Ka nupui hian 2009 khan min boralsan tawh a, a hnu ah midang nei leh in tunah fanu kum 1 mi kan nei mek] Ka nupui a KA NUTEI NEN - Ka nutei hi naupangte ka nihin phailam Doctor, pasala nei in a awm bo daih a. Sangha mantu chuan nui chungin, "Ka fate ka infiampui thin avangin ka mu hma ngai lo va, ballgames-te kan thlirho thin a, ka nupui nen tuipui kamah kan leng dun thin bawk a, a chang chuan ka thiante tlawh turin ka leng chhuak a, guitar nen kan zaiho thin," a ti a. Mi thenkhat hmun Zartea Khiangte K. Nuimawi Nang Nen - Duration: 5:25. Tukkhat chu ka pa hi min tlawh turin a rawn zin a, kar khat vel a cham hnu chuan ka fahrawn nen an lo inngaizawng chu lo niin, nupui atan a nei ta mai a. 4) Mi pakhat chuan, “An virgin ka hawnsak hmeichhiate hi chu pasal an neih hnu pawhin ka duh duhin ka la ti zui thei,” tiin mi hrilh. Silchar-a a awm lai khan vai nupui a khawih nual niin an sawi. Ka nupui duhzawng part -1 kha kan hre tawh a,tunah chuan part -2 lamah kai thung ang aw! “Tuna tuarnate hi nakina ropuina lo la lang tur nen chuan tehkhin he blog hi misual ho tan ani . Hagari leh Ismael chu Abrahama hnen atanga hnawhchhuah an lo nih phah ta. hemi kawngah hian ka nupui fanaute leh ka thenrualte an fakawm ka ti. Hnamdang Nupui Kawnga an thlan mek lai chuan, “Ka thlen hun turah ka thleng thei si lova, ka nupui la a rinawm bawk si lo, mi dang nen hian remchang an lo zawng mai dah lawm maw,” tiin a ngaihtuah ta neuh neuh a. KA NUTEI NEN Ka nutei hi naupangte ka nihin phailam Doctor, pasala nei in a awm bo daih a Kei chuan mumal pawn ka hre hman lo Vanduaithlak takinI NUTEI KA NIH HI BY Ramdinsangi Ralte I NUTEI KA NIH HI Phul hring chamdup mai leh, thlifim thaw heuh heuh te chuan ka rilru hah na a hnemlo chiang kher maimawite nang nen hian inkawp thei kan nitawhlo, kan chhungkua kan mualpho nasat hma hian Harsatna ten a tlak buak loh, mamawh apiang nei thei nita ila Min siamtu hi ka hre kher lo ang. Power Supply kan nei lo bik: Manipur khawpui, Imphal-ah meuh pawh SP lo ni tawh leh an khuaah Kohhran Upa, hausa ve tawk takin kan venga concrete building sak sa lian tak, man to taka a leiah, kaw khat luahin ka nupui leh fanu te nen, kan pathumin kan cheng ve rai rai a. Kei hi Football khel thin ka ni a zing leh tlaiah Practice in chhunah kan insak mek ah hnathawkin a tul2 kati ve thina. Hey there! Thanks for dropping by Lalhluzuala! kum 99 a nihin Abrahama tia thlak a ni. Posted on Ka hmuh ang angte ka chhiar thin a. Chhuantea Leh Tpi Wedding Bulettin Nupui neih a har teh reng nen kei chu hianpa ‘D-a’ angin T mai mai dawn lo rengs. Mahse Pathian nen chuan hmachhawn kan huphurh lai Kan Pastor nupui nen kan in biak lai tak chuan, kan Pastor leh kan veng nula chu Biak in ațang an rawn chhuak duna tichuan, kan Pastor nipui chu an hnen lam panin a va kala an pa 3 chuan an in pawma an biangah lawmna mittui luang ka hmu. Inneih hnuah chuan thil a pawi zo hman Kan nu’n rem a tih ve takah chuan kan thianpa nen chuan rem kan ruat ta a; (ka thianpa hi khaw khata awm mah ni ila, Diktak chuan ka nupui a nih vang nge chu ka 2. Ringtu hmasate hi an va fakawm ve aw ka ti thin. Sakhi thi tawh mawng ip thin pawh dam reng kan nu mawng lo ni lekin. Ka zu in hi kan nu nen kan inhauh tamna ber niin, a tlan ve zeuh zeuh tawh a, kan inko haw ve leh mai zel. Minute 3 an liam leh meuh chuan A chhu chhungah chuan a full thak Ka nupui chuan min rawn melh pahin Pizawnleh puzawnMipain nupui a neihin, a nupuia nu leh pa chu a 'pizawn leh puzawn' an ni a, a nupui hmanga a pi leh a pu atâna a zawn a nih avângin anmahni kohnaah pawh, "Ka pi, ka pu," an ti țhîn a, ko ngai lo an awm ve nual bawk țhîn. Zanin hi a thehluh hun tawp a ni tawh si, zan dar 12 hma ngei a thehluh a ngai bawk nen, K|P lamin a hranpa in group inel nan kan lo hmang ve tum hrang tawh bawk si, a hminga hruaitu mai pawh nilo, a reltu, Group Inelna atana hman rawttu ni bawk si tan chuan Buai hnu a piang a ni tih zawng chauh hi sawi teh ang- a dang nen. A nupui Gloria Gaither leh Billy Graham nen Hla phuah tura Pathian siam hian hla phuahin bul a tan bik mai lova, hlaphuah lama a kal tak tak hma hian High School-ah English zirtirtu niin basketball coach a lo ni tawh a. Ka Ka bulah a lo thu a, ka kut chu a chelh a, “ih, maw, ka hmanmgaih che avangin nupui atan ka nei che a, I pasal ka ni, i nunhlui chu ka hriat atana tul chu hriat ka duh bawk, ka nupui hi a pasal awm loh hlana mitthi tawh ngaia a lo tah fo ka duh lo, ka hnenah inbunruak la, I thawl hawk zawk ang, keipawh ka dam ang” a ti dam thlap a, chutiang Storyfb. Heart Touching He Blog ah hian ka lo lawm a che, He Blog hi Update mek zel a ni e ( He thonthu lungchhiat thlak tak hi a tak ngei keima ton ani a. Chawhnu lam dar 4 vel ah an in ah a pasal nen vek chuan an haw dun hmu tu an awm a, chungte pawh chuan a pasal chuan kal kawng an kal lai vel in a chhuih haw phei vel 12 Mi dang hnênah erawh chuan Lalpa ni lovin, keimahin ka sawi: unau tu pawhin nupui ringlomi nei sela, ani chuan a hnêna awm reng a lungnih chuan ma suh se. nung ring an nia cult group te nen chuan Ka Pathian chu ka dem a, ka zâwt a, ka chhuahchhal a. thu leh hla lam nen ka pawlh nuk dawn a a zawndan inlo thiam mai dawnnia. a chhung a thu awm te hi copy chhawn emaw hmun dangah i post dawn anih chuan (ka hriatrukte itan blog) tih hi dah tel zel ang che . Min sit leh khap zawnga engmah Nikhat chu ka mipa hmuhtawh a zawng a hmeltha ka lo tih ber mai leh ka lo star ruk em em thin hian min lo bem ta tlat mai, ka chhan loh chuan ka ui ve tho si a, ka chhan lah in pawngsual tawh ka ni tih a hria ang tih ka hlau bawk si, thlakhat zet min bem hnu chuan ka thiante zawng zawng in duh tur a min nawr na ana bawk nen ka chhangve ta hram College kan zawh hlim hian kei hian nupui ka nei tawh a, mahse eng emaw avangin kan inthen leh a, midang zawng hi chuan nupui an la nei hlawm lo. Ka ngai lutuk che a, ka awmna hmun atang in ka rawnkal leh alawm. com a hrilh. Hemi chungchang hi hei an ziak thla dul mai a, mahse chhiar hauh lo pawhin ka Ka computer ah chuan ring mangkhengin Tupac a rap ‘Only God can judges me’ ka play a, weed ka zu a, ka roomah ka inkalhkhum a, nuam tak a ni. Leng lai – Nula emaw tlangval emaw nupui pasal zawng lai sawina. A ni taka an tlangram a cham nuam a, an tupuikam lah tiaupho nuam em em an ni bawk si. Ep-8 Get link; Facebook; Twitter; Pinterest; Google+; Email Kan Pastor nupui nen kan in biak lai tak chuan, kan Pastor leh kan veng nula chu Biak in ațang an rawn chhuak duna tichuan, kan Pastor nipui chu an hnen lam panin a va kala an pa 3 chuan an in pawma an biangah lawmna mittui luang ka hmu. Iran Oil Minister Bijan Namdar Zanganeh-a’n tunhnaia khawvel huapa tuialhthei man a to chhan chu US President Donald Trump niin a sawi. Tin hming ka HNAM PHATSAN NGE HMANGAIHNA? talhfiak nen an um leh duh mai ang em? :evil:) He ka thil hmuh hian ngaihdan Chi 2 min ngaihtuah chhuah tir a. A hna chiah hi ka hrelo naa, a châng Nupui fanau ten dibrugarh Airport ah min rawn thlah a, airport chhunga ka luhsan tur, min rawn thlir thap chuan rilru a khawih ve duh hle mai. Lalzarliana ka ni a, Nupui fanau nei tawhin - Jaira(10), Tetea(9), Bawihtei (Vanlalhlimpuii 1yr,10mt), A-UJe-i leh Mangengi (Ka nupui) te nen Ka nupui duhtak nen. “Kei hi ka fa te 2 tan an pa ka ni a, ka nupui nen hian kum 40 bawrvel ve ve kan ni a, kum 11 zet kan awm dun tawh. ” a tih-tir hi Bible-a Lal Isua thusawi leh nungchang nen a inkalh vek. Hetia khaw khat tlangvâl senior-in nupui senior deuh roh neih ka'n han tum ve ta hi, lêng lai upa deuh thenfaina kawng khat a lo ni bawk nen, khawtlâng pawhin min lawmpui takzet a; nungchang lamah lah thih sak pawh ngam tur khawpa mahni ṭanna lama ṭang huai ngam chî ka lo ni vei rawl nen, lawmpui tlâk niin ka inhre ve viau bawk a. En chian chuan Ka thianpa 'Sex' life! he ka thianpa nen erawh zawng hrignun rahbi kan lo la zawh dun dawn chauh! College pakhat mai ni lo, hostel pakhat ah, bath room, dining 1980 kumah matric ka passed a collage kal lo in tuna ka hna hi kapa khan min hmuh saka kathawk ta kapa khan minchawm hneh bawka, ka hlawh te kha zawng kathiante nen zu man ah kanhmang fai deuh vek zel. Midang nen ka khaikhin fo a a Hla leh a phuahtu: Lal Isua kan thian tha berin Joseph M. dtea » Password thar nen Kan nu’n rem a tih ve takah chuan kan thianpa nen chuan rem kan ruat ta a; (ka thianpa hi khaw khata awm mah ni ila, Diktak chuan ka nupui a nih vang nge chu ka he blog hi misual ho tan ani . Chhuah zalen a nih hnu hian DMX hi a thian hnaivai te leh a chhung leh khat te nen lawmna hun an siam a, DMX pawh hi a hlim nangiang mai, “ka fanu leh ka nupui nen Phone in kan in be zo chiah a, ka fanu hi ka ngai tawh hle a, amah hmu tur in ka kal phawt anga, chuan Studio ka luh chilh nghal ang,” tiin DMX chuan AllHiphop. A nupui leh fate tan a tawrh hreawm dawn zia hi. Thingtlang khawkil khawr ve taka awm kan ni a kan khawsak a harsa ve hle bawk amaherwhchu ka nau nen hian zirna lam ah kan ti. Lusei d a ngte nen d a wi s a kil z a a t a wng kh a t hm a ng hovin Seipui khu a a h chu a n thl a ngtl a l thlengin a n a wm t a a . Fate an awmbo vek pawh a ka bula awm reng tur, a ni leh zel hi chu chhuah loh hram ka tum. En chian chuan Sakhi mawng khera ka nupui mawng ka lo kher vel chu ka nuih chu a za deuh a. British lal chhungkaw zing ami, Prince Harry, Duke of Sussex nupui, Meghan Markle-in a car kawngka amaha a khar vangin sawi a hlawh hle. TBC-a hian Nupui Pasal neih IAS KA HRIAT VE CHU! Chennai -a nupui fanau te nen a khawsa mêk a ni a. ‘Nupui atan chuan Nurse emaw Puan țhuithiam emaw an țha. Inneih hnuah chuan thil a pawi zo hman Chi tam tak thlahtu nitura koh nisi kha a nupui Sari nen fa an nei lo tlat mai a, Sari bawihnu Hagari lakah fapa Ismaela a neih phah ta hial a ni. '' tiin a insawh a insawh a. Mak ti em emin chhan ka tum a, ka an zuau lai chuan sipai ho chuan min rawn nawr nawk nawk a, "Kal mai rawh, Patmos thliarkarah i tang dawn khawp," an ti a. “ Sipai ka ni a, sipai huaisente lawmman H. helh turin kangt. Ka nupui nen hian kum thum kan inneih hnu in kan karah hmangaihna a piang lo a nia nge? Kan inthen tawp a, Ka fanu pawh chhuahsanin naupang anu la mamawh ngawih Chuvangin in ngaihzawn lai atangin ka nupui/pasal tur nen hian kan inlungrual thei tak tak ang em tia in chik ngun a ngai hle. Nupui/pasal inthen ta te hi han zawt hlawm ila, an chhanna tam zawk chu an inhuat Pa nupui nei tawh te pawh an bang chuang lo, KS leh KS tia inchhal duh chiah lo Hmeichhia tam tak pawh sum leh pai itna nen, pawisak lohna siamtu Zu nen chawhpawlhin nawmsak bawlna ah insum theilova tluk luh tirin, chu Natna hrik te reuh te chuan bu a lo khuar zel a, an nupui ah hnawih lehin nu pumchhunga naute ah thleng a lut kual ta thin a ni. Mizo hnam ti hmingțha tu, mi zahawm IAS ngat a ni. Zanin hi a thehluh hun tawp a ni tawh si, zan dar 12 hma ngei a thehluh a ngai bawk nen, K|P lamin a hranpa in group inel nan kan lo hmang ve tum hrang tawh bawk si, a hminga hruaitu mai pawh nilo, a reltu, Group Inelna atana hman rawttu ni bawk si tan chuan Ka thinlung hian a la thlah lo che a,keizawngin kan hlimni te kha ka la rawn hre ta renga, i nupui chu khawnge a awm a, i fa, i liamsan tak chu eng tin zel nge? tih hriat theih dan tur tal min han hrilh theila tha tur, Ka hmangaih kha alo tawng ve che a, alo duh ve che ni turah ka ngai a, chuti fakauva kei aia i thlan chu tunge maw a nih reng Buai hnu a piang a ni tih zawng chauh hi sawi teh ang- a dang nen. he blog hi i hlawkpui ngei ka beisei. Ka țhuthmunte ka han remfel tê tê a,tichuan engvanga lungleng țhin nge kan lo nih ang le ti a ka suangtuah mek lai chuan he Bible chãng thu hi ka rilru ah a rawn lang hlawl mai a,chu chu hmeichhe tellova awm thei tur a siam kan lo nihlohna leh hmeichhe tello,kan kawppui tur a siam tello hian lunglên mittui nen a awmkhawhar chhûn ni tiin a nupui, HIV- in fa neih a duh vanga a taksa virus awm tițhuanawp (viral supression) tura damdawi țha taka a ei a, a viral load an test hnuhnung pathuma virus an detect theih loh hnua fa nei tura condom tel lova nupa nun an hman tâk dan te sawiin, "ART (ARV) hi ka tan chauh himna a ni lova, ka nupui hmangaih em em leh ka fa harh tak tak Thingtlang khawkil khawr ve taka awm kan ni a kan khawsak a harsa ve hle bawk amaherwhchu ka nau nen hian zirna lam ah kan ti. A nupui Saraii pawh kum 90 a nihin Sari tia koh a ni Chi thlah tam tak pek a tiam a; mahse, a nupui Sari nen chuan fa an nei thei tlat lo. Read all of the posts by naughtylifestreet on GoldDiggger Chhun lam ah chuan kanu thar nen chuan in kan awm deuh chawt a, ka ute ho leh kapa te chu nitin office Zairemthiama in Chikankata lukhum nen ngat an rawn thawk chhuak a ni. Inneih hnuah chuan thil apawi zo hman thin. Duh ila, ngam ila chuan ka hmangaih ber hi nupui atan ka nei khawp ang. ka chhungte nen T. Mahni hma a sial lu deuh erawh chu ka ti, a bula a nupui awm ve reng khan engtin ngai Ka thurâwn in zâwm lovem ni?” tiin a nupui chu a hâu a. Where Vision is HONED; Experience is SHARED. Ka nupui tur chu hmeichhia anihna angin a nu hnap tur a ni a,a nu tih vanga bum awlsam leh rilru ziktluak lo an nei tur tihna erawh a ni lo,awmnem zawk a nihna angin a cool tur a ni a amaherawhchu chhungrila tak deuh a ni tur a ni. ‘Thingsai Centenary [1905-2005] Souvenir’-a Pi Zaihruaii’n Aug 17 1967-a an khaw rawn tlawh Sikh Regiment khawsak dan, tihian a sawi: “Kan inleng pa chu silai kawmin an han chhu thlu tawp mai a, keini ka u nen chuan in chhungah min khalh lut a, min sawisa a, kan kawr hak lai leh pawnfente an pawtthler vek mai a, tihngaihna hre lo chuan Central sawrkar pawhin, “Two sunshine c ities” tiin Guwahati nen hian a sawi thin nghe nghe a ni. Chu hun chu kei pawhin ka huphurh lai ber a ni. Matric ka pass hlim hlawta ka kaina College chanchin chu ka kal Minute rei fe ka \hut hnuah pawhin ziah tur ka hre thlawt lo chu ka mangang ve \an. Ka va Vawiin ka gym kal chu ni dang ang lo takin hun ka hmang a, ka hlim hle a ni. Sakhi mawng khera ka nupui mawng ka lo kher vel chu ka nuih chu a za deuh a. Hengte nen Dr. ka u hi AIIMS Doctor hlawhtling tak niin a nupui Ka lo lawm a che…. Bena : Ka roomate nen hian kan inang . Ka nupui duhzawng part -1 kha kan hre tawh a,tunah chuan part -2 lamah kai thung ang aw! “Tuna tuarnate hi nakina ropuina lo la lang tur nen chuan tehkhin KA ṬHIANPA Buai hnu a piang a ni tih zawng chauh hi sawi teh ang- a dang nen. A pasal nen hian Lalkima(zote) - Nupui dang ka nei tawh Sta Hualngo. [Khatia thenwmpa nupui nei lai British lal chhungkaw zing ami, Prince Harry, Duke of Sussex nupui, Meghan Markle-in a car kawngka amaha a khar vangin sawi a hlawh hle. Tawngtaina nen ka hlan tawh a, a tawk thawkhatin ka hria a. Mi thenkhat hmun Ka nupui duhtak chuan " An va han vannei tak, Pathianin an ram a siam dan hi an vannei a ni ringawt", a ti deuh chhen. Ka puiltin hunah chuan Sapram ah ka kal anga sap nupui ka nei ang ka ti The Lost Gospel-in Lal Isua thusawi ni-awm taka a ziak, “Dawt sawi hmang ka ni a, engkim ka hlau a, thudik ka sawi ngai lo. A siamthat theih tawh mai si lo va, pawi ka ti khawp mai. v a darh vek dawn a sin. Entirnan nupuite rin loh deuh a present pek thut te,pangpar pek te,fate han infiampui te,hun fianrial a date te hian hmeichhe nupa nun a tihsan theih laiin hrawk vak vak te Nupui te nei a chhungku a a n din hnu a h p a wh a p a hn a m leh t a wng leh s a khu a chu a tâwm hlen t a zel a. Hre thei a ka awm hi ka van lawm teh lul em!!!!. A nupui chu a laka rinawm lo fo a nih avangin a rilru chu ringhlelnain a khat a. KAN THENAWM SIPAI NUPUI NEN. TBC-a hian Nupui Pasal neih A hmun ka thlen a ka hriat theih mai chu, a inawkhlum a awm nikhan a unaupa nupui neih ni ani a, chuan a pasal nen khaw dang ah a unaupa nupui neih lawmna ah chuan an zin dun a. " [Ka nupui hian 2009 khan min boralsan tawh a, a hnu ah midang nei leh in tunah fanu kum 1 mi kan nei mek] Ka nupui a boral hlim chuan ka tuar na hle mai. KA ṬHIANPA Buai hnu a piang a ni tih zawng chauh hi sawi teh ang- a dang nen. Ka kah ten ka t. GateWay Friday, August 28, 2009 ka suangtuah ru fo bawk sia, ka nupui tak ngial pawh ka hrilh ngam bawk si lo, miten " thuruk vawn tlat mai chu eng a pika, kan “Inspector General-in ka chawlh phalna chu a tuk maiah a rawn thawn a, ka haw thei ta. A SONG ABOUT LOVE Ka room thim ruih ah chuan chau takin k lut a, dressing table hma a chair ah chuan ka t,hu hnawk a, ka ngaihtuahna chu a kal kual vel ruai bawk a. July 2016 t AGAPE t 3 www. Vanlalrochana Blog Tuna ka zirna nen hian College pali lai ka kaina a ni ta. ngaizawng pawh pakhat chiah ka nei a, minla ban zui a nih kha. Vanramah vawikhat na ran ran chu A pa chuan thinrim aw takin, ''Nei lo, nizanah ka nupui thi tawh mumangah ka hmu a, kan veng pa thi tawh nen hlim takin an lo awm a. ani nen hian fa 11 an nei a. Sexuality leh affection hi hmeichhia ah hian then hran theih a ni lo. Dr. En thuak chuan pro pastor, nupui la hmu lawk lo tur hmel hi a pu a. Chhun lamah chuan motor chawi an stephen auhmun at 3:02 PM 3 Ka chhiar nasa hle a ni tih erawh ka sawilang duh a, in awihloh chuan ka nupui pawh in zawt thei ang. Rengtea Mizo Thawnthu Chhawnabawrahza a ei hnu chuan Ramhuai tur nei chuan a nupui leh a fate chu ei a tum leh ta a. 1980 kumah matric ka passed a collage kal lo in tuna ka hna hi kapa khan min hmuh saka kathawk ta kapa khan minchawm hneh bawka, ka hlawh te kha zawng kathiante nen zu man ah kanhmang fai deuh vek zel. sairawkherh nen sava kan veh Ka nupui duhtak nen. Hei, ka nupui fanaute pawh hi kristian vek an nia. Nileng a anpa nen an inbiakna leh inpawhna hian zan a khum a an nupa nun thui tak a hril tlat ani. “Heta hi a thupuia an hman, ‘Pasalin nupui lakah nunrawn a chhuah’ tih a awm hi. (Nupui nen) ngelnghet taka awm tura phutna Aw chhuah a ni ta thin a. STUDENTS’ OUTLOOK (Kan Editor-in duhsak taka Students’ Outlook lam hawi zawnga thu ziak ve tura min beisei avangin leh, zirlai naupang zawkte, an zirlai-ah dilchhut lehzual a, an zirlai ngaihnawm an tih thar lehzual na tur a nih beiseina nen ka rawn ziak a ni. Lalber pawh chuan a hrethiam nghal a. Nupui ka nei ve leh tawp a, fapa kum 14 a upa ka nei a. Chuta a inpuanna chu, “Hun ka neih tam loh avangin The Da Vinci Code pawh hi ka la chhiar-chhuak lo hrim hrim a. A nu nen an inkuah a, an tapdun zawih zawih a. I nupui (tùr) kha tu emawin a la tihzui fo theih a ni mai ang ah! MAK KA TIH HNUHNAWHTE Nupui ka neih hlim khan mahni khaw chhuahna Bukpui lama han ‘show’ ve hrim hrim kha ka batah ka ruat a, kan kal dawn ta a Naupan têt aanga ka lo nghahhlelh ve hin, nih ka lo châk êm êm Officer chu ka ni ve ngei a, ka tlangvál chho va, nupui fanau neih ve ka lo châk êm êm pawh nei tawhin fanau nèn kan awm ve diah tawh a. Kei chuan mumal paw'n ka hre hman lo. Doctor thiam ten phai lam pan tur min tihna chu hnawl tumin ka rilru ka siam zet tawhna a, treatment lak a that thu leh cancer intan tir a nih thu leh B. ZoGAG Midnight Special Collection Nupui a ru ve a, a chhungte nen room khatah an la mu vek si. ka nupui tur kha ka hmu a, pasal a nei dawn a sin” A hnuk a ulh deuh a ni tih ka hrethei. Scriven (1819-1896) hi Irish mi a ni a, kum 25 a nih laiin nupui nei tura hlim taka a inbuatsaih mek laiin, an inneih ni tura ruat hma chiah ni ah a nupui tur chu rapthlak takin tuiah an chesual a, a thi ta hlauh mai a, Joseph-a tan chuan a hrilhhai thlak duh khawp ang le. Ka U Rammuana nupui neiha kan chhungkaw thlalak. Email-in a kaih-tawi (summary) min rawn thawn ve ţhin chauh zawk a ni” a ti ta a nih kha!!! Naupangchhe dawn i tih pawn ka hre thiam, nupui ka la nei lo, ni nang. Midang nen ka khaikhin fo a a zel theih nan dawhtheina nen bul chu ka tan sak atul tlat a ni. Zanriah ei zawh lampangah chauh retreat hi tan tur anih avangin tukthuan eikhamah a patea leh a nupui nen chuan Thlanga thlan chu thenfai pahin tlawh an tum a Published on: 9/13/2016; He Nupui/Pasal zawn hla hi ABC Music group chuan 1985 khan Zosangliani “Raltiang ram” Cassette album phel a chan ve ah record in an lo release tawh a. Entirnan nupuite rin loh deuh a present pek thut te,pangpar pek te,fate han infiampui te,hun fianrial a date te hian hmeichhe nupa nun a tihsan theih laiin hrawk vak vak te Heng zawng zawng hre reng chung hian ka nau nen zankhat chu tui kan neih loh vangin chawi turin Gypsy-in kan thawkchhuak dun ve ta a. I nupui atan minla pawmthei angem? Tumloh in ka kalbosan thut si che a. Ani hi Muay Thai Boran lamah National Technical Director a ni bawk. Mizo fiamthu lawrkhawm (Mizo jokes) "Ka Nu, ka piangthar tawh asin," a ti. lo kawi thla hin se ka tih ruk teh ‘I hriselna in uluk la, in sum rawh’ tih hi chu ka pawm thei mai a. Lal ropui leh hmingthang tak Vanphunga hian khaw tam tak a din a, Khandaih hi a hmingthanpui ber khua a ni awm e Lengzem huang chhunga hmeichhe zaithiam kan neih ṭhat berte zinga mi DJ Lalvenhimi’n venhim zawh loh a nei a niang, Minister Lalsawta hla phuah ‘Ka tan a chuai’ hla nen a rawn inpho­chhuak. V enin an lo titi a. Sakawrtuichhun lamah hian Rockstar ho nen an rock thin. Muana Fanai Monday, June 28, 2010. 14 Pasal ringlomi chu a nupui zârah tihthianghlimin a awm a, nupui ringlomi pawh chu a pasal zârah tihthianghlimin a awm bawk si a A ngaihzawng nen zan tin chhuakin, ka chan ve tur chu a ngaihzawng hlanin, kei, a nupui, a fa nu ngei chuan a rim chhe em em bâk ka chang tawh ngai lo. John Wesley-a chuan “Thuhriltu chhiar peih lo mi chu thunun hial tur a ni” tiin a sawi a. Daw Wankyi chu (302) case nen man nghal a nih thu hriat a ni. Lungpher Centenary 2018 Hriselna tha ka neih theih nan te, lehkha ka zir peih nan te, sikula mi velh ka hrat tawh loh nan te min tawngtaisak a, a tawpah kan Amen rual thin. HLAKUNGPUI LUAHTUTE CHANCHIN TAWI Source Zion khawpui ka pan laiin, a nupui nau Ngurliani nen inneiin. F. Ka fanu tleirawl hnenah i rawn thawh ve don em ka ti a. [Khatia thenwmpa nupui nei lai Nute Ni Lehkhathawn Nangmah mai chuan min humhim zo lo tih hriaa dilna tinreng nen ka tana I tawngtaina zozaite khan ka nunah malsawmna tam tak a thlen Samuel Lalrozâma Hmar chu resource person a ni. Zate, Hmar Rûn. Chumi hnuah Lalpan atiam angin Sari nen chuan fapa Isaaka an nei ta. A pasal chuan, 'Keimah hi Kawrdumbela kha ka ni alawm,' a ti a, a nupui chuan mak a ti em em a, a pasal chu a hmangaih ta em em a. 'A dan pangngaiin zan dang ang bawkin a rawn rui leh ta' tih hi kan zan tin dan a ni a. A tulnain min nan erawh chuan, darkar 20 chuang pawh motor kawngah hun kan hmang leh tho. I nupui (tùr) kha tu emawin a la tihzui fo theih a ni mai ang ah! Pizawnleh puzawnMipain nupui a neihin, a nupuia nu leh pa chu a 'pizawn leh puzawn' an ni a, a nupui hmanga a pi leh a pu atâna a zawn a nih avângin anmahni kohnaah pawh, "Ka pi, ka pu," an ti țhîn a, ko ngai lo an awm ve nual bawk țhîn. Engmah a sawi lo, a reh vung vung a, ka dinhmun a danglam eih si lo. Baruah Cancer Institute pan turin thu kan ti tlu Hei hian Jasona nupui ni turin a kutah ka fanu chu ka hlan phal ani tih a entir. 13 Tin, hmeichhia, pasal ringlomi nei chuan, a pasalin a hnêna awm reng a lungnih chuan ṭhen suh se. Chhun lamah chuan motor chawi an Nikhat chu ka mipa hmuhtawh a zawng a hmeltha ka lo tih ber mai leh ka lo star ruk em em thin hian min lo bem ta tlat mai, ka chhan loh chuan ka ui ve tho si a, ka chhan lah in pawngsual tawh ka ni tih a hria ang tih ka hlau bawk si, thlakhat zet min bem hnu chuan ka thiante zawng zawng in duh tur a min nawr na ana bawk nen ka chhangve ta hram Champhaia a awm lai hian U Mapuii nen an innei a. Kum 1922-a Pastor atana an A nupui chuan zu a ruih apiang min sawisa reng a ka ning tawh lutuk. Ka U-in min rawn tlawh chang hian a titi bawrh bawrh ri ka hre stephen auhmun at 3:02 PM 3 Ka chhiar nasa hle a ni tih erawh ka sawilang duh a, in awihloh chuan ka nupui pawh in zawt thei ang. Tawn leh ni reng ka nei dawn lo maw, ka di ve kha. ) Rawlthar a nihin vawi khat chu a thiante nen Phulmawi khaw nula zen an rawt a. Report kan doctor hnen a lo thlen chuan ka nupui nen kan kal nghal a, inentir tur chu hrisel hmel tak tak si an lo awm teuh mai a, rei tak nghah kan ngaih phah a Mizoram hlasak thiam TBC Zaithanpuia nih nupi ka ngeih hlan cu nupa sualnak sex ka hmang lai lo a ti. IAS KA HRIAT VE CHU! Chennai -a nupui fanau te nen a khawsa mêk a ni a. ISUA NEN – CHHUNGKUA-AH Hei hi hmanni nilai zanah khan tlem ka sawi tawh- Nun Krista ka neih tawh chinah chuan keimah lawmna thuruk ka neih a ni KA HUNTAWN, KA NGHILH TAWH LOH TUR mithiam zawk ten an rawn siam tha zel bawk nen, ka thil thar neih tur rilrua cham reng bawk nen, a va han hahdam thlak em The Lost Gospel-in Lal Isua thusawi ni-awm taka a ziak, “Dawt sawi hmang ka ni a, engkim ka hlau a, thudik ka sawi ngai lo. Pyi Ngaw khua ah hringtu pa pakhat chu zu a ruih vangin a nupui a sawisaa a fapa thinrim lutuk in sum zo lovin chem nen a vit hlum tih hriat a ni. Nupui fanau nei nghah bera ka hriat chhun ani ta e. KA HUNTAWN, KA NGHILH TAWH LOH TUR mithiam zawk ten an rawn siam tha zel bawk nen, ka thil thar neih tur rilrua cham reng bawk nen, a va han hahdam thlak em KA NUTEI NEN Ka nutei hi naupangte ka nihin phailam Doctor, pasala nei in a awm bo daih a Kei chuan mumal pawn ka hre hman lo Vanduaithlak takinI NUTEI KA NIH HI BY Ramdinsangi Ralte I NUTEI KA NIH HI Phul hring chamdup mai leh, thlifim thaw heuh heuh te chuan ka rilru hah na a hnemlo chiang kher maimawite nang nen hian inkawp thei kan nitawhlo, kan chhungkua kan mualpho nasat hma hian Sermon-Mizo. A nupui chuan, “Zâwm e! Mahse nizân khân biakin dar rîk lai takin kan in piah deuhva inkàng t. org “Ka unau tê ber chunga in tih chu ka chunga ti in ni,” Lal Isuan a ti. Thaibawi ah pawh Nupui ngam lo ber ang chi kha a nia, a office bang A nupui chuan zu a ruih apiang min sawisa reng a ka ning tawh lutuk. helh motor a rawn tlan tlang atin alawm…” a lo ti. Category: Thawnthu Tawi. Ka ngaihtuahna thinlung atanga vawi tam um bo ka lo tum thin, nupui fanau nen kan kawi ve duah thleng a, thinlung hmun kil khata la riak ve reng thin nula khawhar thei tak khan, a mualpho thei ang berin he khawvel hi a chhuahsan chu a ni ta reng mai. Ramthim ramro ah thih pawh huamin Pathian thu an tlangaupui thin a nih khi. A pa chuan thinrim aw takin, ''Nei lo, nizanah ka nupui thi tawh mumangah ka hmu a, kan veng pa thi tawh nen hlim takin an lo awm a. Unau mipa upa zawkin nupui neiin a man pe tla thei lo se, a man bat a awm dawn avang chuan zàwl thu an thlun laiin nula pa chuan, "A nau sialin ka khalh e. " ti ta se, chu mi awmzia chu, "A nauvin nupui a neih hma ngeiin a fanu man bat ang chu pêk tlâk hmasak tur. Jerry ka hmu leh Pastor Nupui hna neite chungchang. " Chutiang dinhmun atang chuan ka nupui sikul kalpui thin thiannu pasala unaupa nupui fa bik Patea thiannu politician hmelhriat pakhatin political advantage atan sawrkar driver-ah min thun ve a. mai nu nih hi nupui fel nen a inhmeh College kan zawh hlim hian kei hian nupui ka nei tawh a, mahse eng emaw avangin kan inthen leh a, midang zawng hi chuan nupui an la nei hlawm lo. Eng thil sual nge kan tih bik?” tih te, “Ka nupui fanaute hi heti mai hi an la ni ve si a, kalsan thei pawh ka la ni lo asin. An Nu A nuam chinah chiah rawngbawl thin kan nih erawh chuan kan rinna hi a ngaihtuahawm viauin ka ring. Chhangchhiat hnua ka hmuh chhuah pakhat chu - Scooty-ah hian chhungkuain, ka nupui leh ka fate pathum nen a chuan theih tih hi a ni! Thianten Matric leh Class XII result chhuah hlan an nghakhlel a, an fate Matric/HSSLC pass avanga an lawmna aiin chhangchhepa faten Nursery/KG an pass avanga a lawmna hi a nep chuang bik lo va. Mahse a hun alo thlen hnai meuh chuan, mi te pawn harsatn an hma chhawn a, an bei a, chhumzing kara ni eng mawi chu an hmu a, Ni eng hnuai khawsak tum in anbei a,an hlawh tling thin a law. Headquarter-a kan hotute thurawn ka pek ve duh chu Published on: 9/13/2016; He Nupui/Pasal zawn hla hi ABC Music group chuan 1985 khan Zosangliani “Raltiang ram” Cassette album phel a chan ve ah record in an lo release tawh a. ah copy phal a ni a, copy tur erawh chuan hetiang te hi zawm a ngai: ka rilru hah nen ka cher Home Unlabelled Minu, Hmeichhia. Major nupui nen minute 5 . Amama's Note Saturday, August 29, 2015 i voter's ID ami nen a in ang vek tur a ni. ka nupui nen